Menu

Frame Offices heeft zich sinds juli 2017 gevestigd aan het Kennemerplein in het Hart van Haarlem, direct aan de achterkant van het Centraal Station.

EEN IMPRESSIE…..
U komt binnen in de lobby en u wordt hartelijk ontvangen door onze receptionistes. Voor een kop koffie, lunch of borrel neemt u plaats in ons grand café. Op de verdiepingen vindt u de kantoren en uw bezoek ontvangt u op de begane grond. U neemt plaats in een van de zitjes, het Grand Café of u huurt een vergaderzaal tegen uurtarief.

Op de verdiepingen realiseren wij de kantoorruimtes. Turn-key en voorzien van een hoogwaardig opleveringsniveau. Het kleinste kantoor is al geschikt voor 3 personen. Naast de verhuur van kantoorunits bieden wij ook kantoren op maat. Wilt u een open space of toch liever uw kantoor opgedeeld in meerdere ruimtes? Wij regelen dit voor u.

Het kleinste kantoor huurt u al voor € 500,- per maand. De huurprijs van uw kantoor is inclusief het gebruik van de algemene ruimtes op de begane grond en inclusief receptie, verwarming/koeling van de unit, het gebruik van water, licht, schoon- maak algemene ruimtes en internet.

Het enige wat u jaarlijks extra kunt verwachten is het gebruikersdeel van de Onroerende Zaak Belasting. Indien gewenst kunt u de kantoorunits gemeubileerd huren.

Ons team staat voor u klaar, wij bieden tal van services en diensten aan. Denkt u aan telefonisteservice, ICT ondersteuning en stomerij- en schoenmakerservice.

Parkeren doet u in parkeergarage Stationsplein. Deze parkeergarage bevindt zich op loopafstand van ons gebouw en biedt plaats voor 448 auto’s. Een abonnement voor een parkeerplaats sluit u rechtstreeks af met de Gemeente Haarlem.

Mocht u vragen hebben, bel ons gerust!

Haarlem Kennemerplein
Kennemerplein 6-14
2011 MJ   Haarlem
T: 023-2016060
E: haarlem@frameoffices.com Direct Contact

Google Maps
Kantoor
v.a. 124m2 € 200,- per m2 per jaar
Kantoor unit
v.a. € 500,- per maand
Flexplekken
v.a. € 150,- per maand
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW
Services
  • Meubelverhuur
Meubelverhuur
U kunt desgewenst uw kantoormeubelen huren. Onze partner Kato Kantoorinrichten & Projecten verhuurt stijlvolle meubels.
Waarmee kunnen wij u helpen?

Vragen over de kantoor- of vergadermogelijkheden bij Frame Offices? Bel ons hoofdkantoor of neem direct contact op met de gewenste locatie. We plannen graag een afspraak in voor bezichtiging of uitleg over alle mogelijkheden. Vrijblijvend even binnenlopen voor een goede kop koffie en een eerste indruk kan altijd!

023-2016060
Sluiten