Workthere Europe reikt Wellbeing Award uit

Award Winning Pharos

Dat grote hoofdkantoren veel aandacht hebben voor gezondheid en welzijn op de werkvloer is veelal bekend. Maar hoe zit het met aanbieders van flexibele kantoorruimtes? Met de Serviced Offices en Coworking Places?

Nederland loopt voorop in aandacht voor gezondheid en welzijn op de werkvloer. Een Europees onderzoeksrapport, uitgevoerd in opdracht van Workthere, levert maar liefst 3 Nederlandse winnaars op in de top 10. Frame Offices Pharos in Hoofddorp dult enkel nog kantoorgebouw Fora in Londen voor zich. Microlab uit Eindhoven en Tribes Amstel Station in Amsterdam volgen locatie Pharos respectievelijk op een derde en vierde plaats. Frame Offices feliciteert iedereen van harte met al deze happy working health initiatieven en danken Workthere voor dit prachtige en heldere rapport.

Kantoorpand Pharos is het lichtende voorbeeld van een gezonde werkomgeving, waar zero waste, een verminderde CO2-voetafdruk en duurzaam energie verbruik de ambitieuze doelen van de toekomstige werkplekken zijn. Samenwerking, sociale netwerken en delen versterken hier innovatie, creativiteit en output van talent en professionals. Hier vind je de antwoorden op het gezonde werken.

Lees hier het hele rapport:
Work There wellbeing-report-2021-final

Pharos Common Area