Frame Offices en Gemeente Den Haag gaan samenwerking aan.

 

Frame Offices tekent overeenkomst voor haar elfde locatie in het gebouw ALXDR te Den Haag. Frame Offices heeft een huurovereenkomst gesloten van ca. 1.404m2 aan het Alexanderveld 5 te Den Haag. Verhuurder PPF Real Estate werd in deze transactie geadviseerd door NL Real Estate.

Frame Offices is voor deze locatie in gebouw ALXDR een samenwerking aangegaan met de Gemeente Den Haag en The Hague Humanity Hub om in de stad gehuisveste NGO’s en IO’s samen te brengen onder één dak. De Gemeente Den Haag speelt een belangrijke rol in het aantrekken en behouden van dergelijke organisaties voor de stad, vooral op het gebied van vrede en recht. De locatie Alexanderveld ligt op een steenworp afstand van het Internationaal Gerechtshof van de Verenigde Naties en het Vredespaleis. De Gemeente Den Haag werd in deze geadviseerd door REDEPT Cresa.

Inspirerende werkplekken, fijne hospitality en een energieke sfeer bieden hier alle ruimte aan vooruitstrevende, innovatieve en wereldse oplossingen en ideeën. Leidmotiv verzorgt voor Frame Offices het ontwerp en realisatie. Frame Offices contracteert de NGO’s en IO’s en in samenwerking met The Hague Humanity Hub activeert Frame Offices de locatie.

‘Het mogen toevoegen van Non-Governmental & International Organisations aan onze huurdersdiversiteit voelt als heel waardevol. En wij danken Gemeente Den Haag voor het vertrouwen dat zij in Frame Offices hebben gesteld’  Laurens Vrind, Managing Director & Founder Frame Office

Over Frame Offices:

De groeiende aantrekkingskracht van flexibele huuroplossingen voor bedrijven van elke omvang zal in de nabije toekomst domineren in de commerciële huurders markt. Frame Offices makes Places that work met kantoren voor iedereen in elk formaat én met flexibele huuropties. Uit ervaring weten we dat een plek pas echt werkt als men zich er kan thuis voelen en boven zichzelf uit kan stijgen. Fijne hospitality, het hoogste serviceniveau en een energieke sfeer vormen hier de drijvende krachten om het beste uit jezelf te halen. Daar geloven wij in! Daarbij biedt Frame Offices een ruim aanbod Happy Working Life Services om het werken nog leuker te maken. Voor meer informatie: www.frameoffices.com