LittleC - vierde locatie in Rotterdam

Frame Offices verstevigt zijn positie in de Rotterdamse kantorenmarkt met het openen van een vierde locatie in LittleC, een wijk van vijftien woon- en kantoorgebouwen met een New Yorks karakter. Verspreid over het zakelijke hart van Rotterdam, biedt Frame Offices met vier locaties aan ruim 1.500m² professionals serviced offices, premium flexwerk plekken, Coworking spaces, dedicated desks en virtuele kantoren.

Frame Offices heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met ontwikkelaar Era Contour  en aannemingsbedrijf JP van Eesteren om binnen de ontwikkeling LittleC, een wijk van vijftien woon- en kantoorgebouwen met karakter, 1.500 m² workspaces te activeren tot een serviced business center met agile/ hybride  offices en de horeca exploitatie van de begane grond. Era Contour werd hierin geadviseerd door Parc Makelaars.

Village vibe plein
Village-vibe pleintje bij The Scott

De nieuwe Frame Offices locatie vangt direct het kosmopolitische karakter van LittleC, direct aan het water van de Coolhaven. In pakhuizen van stoere stenen gevels, robuuste zwart stalen outdoor trappen en kantoorloften met 4 meter vrije hoogte en grote industriële raampartijen, waan je je geheel in stijl van de New Yorkse-wijk Greenwich Village en het Portland Pearl District. Hier vind je alles wat professionals nodig hebben voor de werkdag. Horeca met goede koffie, een gezonde maaltijd of een mooi glas wijn. Straatjes monden uit op intieme pleinen, met volop groen of een terras. Een echte village-vibe en prima plek om tijdens de lunch even op te laden.

Naast de Hogeschool Rotterdam en tegenover het Erasmus MC, biedt deze locatie een uitgelezen kans voor samenwerkingen met innovators in de medische sector. Met de nieuw aan te leggen ‘Daniel den Hoed-brug’ raak je hier wel-connected met het grootste medische centrum van Nederland. En de centrale ligging, het Museumpark om de hoek en het nieuwe literaire café van Rotterdam als buurman, geven jouw start-up als gamechanger de vrije ruimte om te ondernemen. Smartparking, metrostations en uitvalswegen geven je bedrijf een soepele verbinding met het vliegveld en de rest van de Randstad.

Inbo is als samenwerkingspartner aangetrokken voor het interieurontwerp en inbouw van de kantoren, werkplekken en vergaderruimtes, opgetrokken in de kenmerkende New York-stijl. Met de LittleC locatie biedt Frame Offices de ondernemer met ambitie authentieke, industriële kantoorloften en ruimtes die ambitie uitstralen, de juiste indruk maken en tegelijkertijd warm en gastvrij aanvoelen; kosmopolitisch, rauw en ‘aaibaar’. Ready for business!

LittleC doorkijk
Zwart stalen outdoor loopverbindingen, stoer en robuust.