LittleC - Ready for business

Little C – Ready for business

Afgelopen donderdag, 18 november 2021, organiseerde Frame Offices de PreSales Lunch in Little C – The Scott voor de commerciële vastgoedmakelaars in Rotterdam. Met een opkomst van een kleine 30 man kunnen we terugkijken op een geslaagd event.

De nieuwe woon- en kantoorwijk Little C is al bekroond met verschillende prijzen, zoals de Rotterdamse Architectuurprijs 2021 en de Job Dura Prijs 2021. Niet alleen de juryprijzen, maar ook de publieksprijzen gingen naar deze verzameling woon- en kantoorgebouwen. Little C is een prettig, doorleefd en tijdloze omgeving dat als een puzzelstukje valt op een ‘non-plek’ aan de Coolhaven. Niet verwonderlijk dat Frame Offices in LittleC graag haar vierde locatie opent, een wijk van vijftien woon- en kantoorgebouwen met een New Yorks karakter.

Met de PreSales Lunch nam het Sales-team van Frame Offices de commerciële makelaars mee in dit nieuwe stukje Rotterdam. De pakhuizen van stoere stenen gevels, robuuste zwart stalen outdoor trappen en kantoorloften met 4 meter vrije hoogte en grote industriële raampartijen brengt een nieuw kosmopolitisch accent in de Rotterdamse kantorenvoorraad. De lunch vond plaats in pakhuis The Scott, dat nog geheel in een casco staat verkeerd. In één ochtend toverde locatie manager Isabelle van der Schaft de begane grond om tot een sfeervolle ontvangstruimte met prachtige tafels, bloemen en kandelaars met branden kaarsen.

Commercieel directeur Ewoud Mosterd nam in zijn welkomstwoord iedereen mee in de mooie plannen van Frame Offices voor deze locatie. Juist de combinatie van game-changers, innovators en B2B-organisatie levert een zakelijk dynamische huurdersmix op. Frame Offices biedt hier dan ook full serviced kantoorruimte, flexwerkplekken voor nomaden, Coworking places voor autonomie en inspirerende vergaderruimtes. Mosterd ziet in deze locatie een uitgelezen kans voor samenwerkingen met innovators in de medische sector. Met de nieuw aan te leggen ‘Daniel den Hoed-brug’ raak men hier namelijk wel-connected met het grootste medische centrum van Nederland.

In verschillende groepen werden de makelaars rond geleid door het gebouw en kregen uitleg over de plattegronden, indelingen en het inbouwproject. In een tentoonstelling vol met renders kreeg men een goede indruk van de plannen in zijn geheel. Look&feel, kleuren en materialen gaven de sfeer voor het op te leveren resultaat eind februari 2022. Frame Offices wilde de makelaars bekend maken met deze centrale ligging, tegenover het Erasmus MC, naast de Hogeschool, het Museumpark om de hoek en het nieuwe literaire café van Rotterdam als buurman. Kantoor- en werkruimte voor start-ups, gamechangers, innovators bedrijven die zoeken naar de vrije ruimte om te ondernemen komen hier goed de voeten. Smartparking, metrostations en uitvalswegen maken vanuit LittleC een soepele verbinding met het vliegveld en de rest van de Randstad.

Ook de makelaars-genodigden concludeerden dat je hier alles vindt om het beste uit je werkende-zelf te kunnen halen. Horeca met goede koffie, een gezonde maaltijd of een mooi glas wijn. Straatjes monden uit op intieme pleinen, met volop groen of een terras. Een echte village-vibe en prima plek om tijdens de lunch even op te laden. Ongetwijfeld zullen we de makelaars niet alleen maar zakelijk terugzien op deze plek, maar ook persoonlijk to catch the vibe. Met de LittleC locatie biedt Frame Offices de ondernemer met ambitie authentieke, industriële kantoorloften en ruimtes die ambitie uitstralen, de juiste indruk maken en tegelijkertijd warm en gastvrij aanvoelen; kosmopolitisch, rauw en ‘aaibaar’. Ready for business!