Meeting rooms - we've got you covered!

Welke vergaderruimte past het beste bij mijn organisatie?

Welke vergaderruimte past het beste bij mijn organisatie? Een veel gestelde vraag waar vele ondernemers mee kampen. Hoe kies je de juiste plek uit het grote aanbod dat vandaag de dag in Nederland te vinden is? Ben je op zoek naar een locatie waar 1-op-1 gesprekken gevoerd kunnen worden, waar discrete board meetings kunnen worden gehouden of ben je juist op zoek naar een ruimte waar hele congressen kunnen worden georganiseerd? Er zijn per afdeling, per organisatie en per sector zo veel wensen aan verschillende soorten vergaderingen, dat je haast door de bomen het bos niet meer ziet.

Het is daarom van belang om alvorens je op zoek gaat naar een vergaderruimte om jezelf een aantal vragen te stellen zoals: Hoeveel leden zullen aan de vergadering deelnemen? Wat is de functie en de hoofdreden van het overleg? Welke middelen heb ik nodig tijdens de bijeenkomst? Is de vergadering alleen voor intern gebruik of zullen er ook externen partijen worden uitgenodigd? Willen we meerdere ruimtes in gebruik nemen met de mogelijkheid groepen op te splitsen? Wat adviseert de Arbowetgeving met betrekking tot gezond vergaderen? En zo kunnen we nog vele andere vragen opnoemen alvorens er definitief bepaald kan worden welk type vergaderruimte het beste past bij een organisatie. Kortom, het lijkt nog niet zo gemakkelijk om even snel één passend antwoord te vinden op de vraag: “Welke vergaderruimte past het beste bij mijn organisatie?”.

De locatie teams van Frame Offices snappen echter als geen ander dat je niet te lang stil wil staan bij deze ogenschijnlijke simpele vraag; immers energie besteed je gewoon liever aan focus op je werk. Daarom nemen als Frame Offices graag deze zorg uit handen door een ruim aanbod in vergaderlocaties, vergaderkamers, zalen en venue.

Frame Offices biedt over heel Nederland plekken die werken met kantoren en vergaderzalen voor iedereen in elk formaat. Maandelijks maken ruim 10.000 professionals gebruik van onze vergaderlocaties compleet geleverd met de beste service door ons eigen hospitality team. De meeting zalen van Frame Offices zijn ontworpen met aandacht voor jouw concentrattie, jouw creatieve energie en jouw output power. We bieden full serviced kantoorunits, flexwerkplekken, Coworking places, common area’s en inspirerende vergaderruimtes en werken we samen onze lokale horecapartners zodat jij alles uit handen kan geven en je volledig kan focussen op je eigen werk.

State-of-the-art vergaderequipment veroveren de vergaderzalen van vandaag en morgen. De technologie binnen vergaderruimtes is dan ook belangrijker dan ooit geworden. Zo zijn alle Frame Offices locaties standaard voorzien van Wi-Fi, telefoonservices, LCD-schermen, whiteboards en andere kantoorbenodigdheden, zodat je alles bij de hand hebt om het beste uit je vergadering te halen. Frame Offices biedt ook mogelijkheden voor teleconferenties voor een moeiteloos contact met de rest van de wereld. Heb je meer technologische snufjes of kantoorbenodigdheden nodig? Geen zorgen, we got you covered.

Bij Frame Offices verdiepen wij ons niet alleen in de veranderende technologie. Ook verdiepen wij onszelf in alle andere aspecten van het zo effectief en gezond mogelijk vergaderen, zodat jij dit niet hoeft te doen. Wist je bijvoorbeeld dat staand vergaderen een vergadering met ongeveer 35% versneld? En wist je dat een succesvolle brainstormsessie ons denken en handelen vanuit onze automatische piloot doet doorbreken? Zo creëer je meer ruimte in je hoofd en brein voor creativiteit en oplossingsgerichtheid? Met deze vergader-handigheidjes kom je tot een sterke team-output  Zo bieden wij sta bureaus aan waar je staand kan vergaderen. Maar bieden wij ook flexibele ruimtes aan waar je tafels en stoelen even makkelijk aan de kant kan schuiven, zodat je kan bewegen en rond kan lopen. Sla je armen eens los of neem één van onze boksballen te grazen en wees verrast door de nieuwe energie en inspiratie boost die door je lijf zal gieren.

Wist je dat het eten van voedzame en essentiële voedingsmiddelen van groot belang is voor je energie-level, je concentratie en je gemoedsrust? Eten van suikers tijdens vergaderingen zorgen er juist voor dat je bloedsuikerspiegel op en neer stuitert, waardoor je je slapper voelt en je minder kan concentreren? Om te voorkomen dat je suikerspiegel alle kanten op vliegt zorgen wij, samen met onze horecapartners voor lokale, biologische en seizoensgebonden gezonde caterings mogelijkheden. Of het nu gaat om een heerlijke gevulde wrap vol lekker groentes, een verse kop soep of om een gezonde boost met een verse smoothie. Laat de catering maar over aan onze horeca helden.

Reserveer je een vergaderunit bij ons? Dan kan er een keuze gemaakt worden in de opstelling van de zaal, in verschillende arrangementen, caterings mogelijkheden, in tijdsblokken en in eventuele extra benodigdheden. Want waar de wens ook ligt, wij denken graag met je mee. Bij Frame Offices zetten wij jou en jouw wensen centraal voor een snelle boeking van een vergaderruimte. Wil je meer weten over vergaderen op één van onze locaties? Neem dan contact op met onze locaties of vul ons contactformulier in op onze website.

By Sharon Hilferink –Frame Offices Host Team Hoofddorp