Top-level hospitality

Rotterdam, 25 januari 2021 – Vincent Belger start vandaag als nieuwe Operational Area Manager voor Frame

Deze week start Vincent Belger als nieuwe Area Manager. Hij stapt daarmee in een nieuwe functie binnen Frame Offices en zal alle locaties meenemen in nieuwe vormen van gastvrijheid. Bovenop zijn BBA Bedrijfskunde volgde Vincent Hospitality Management 360 aan de Cornell University voor de technische ontwikkeling en een brede, strategische focus die nodig is om top-level hospitality management te implementeren.  Met een stevige Sales en General Management ervaring in de hotelsector, haalt Frame Offices met Vincent Belger five star hospitality potential binnen.

Vertrouwen in de toekomst
Frame Offices is blij met zijn komst als Operational Area Manager en verwacht dat hij met zijn brede achtergrond de locaties verder kan versterken, activeren en verbreden. Sandra van der Knaap, Operational Director: ”Ik ben heel blij met de komst van Vincent. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met Vincent de hospitality en operations gaan realiseren, die we met Frame Offices voor ogen hebben. Daarom kijk ik uit naar de toekomst en naar een prettige samenwerking.”

Vincent over zijn nieuwe functie
“Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe rol als Operational Area Manager voor Frame Offices. Ik kijk er naar uit de teams te ontmoeten en samen de volgende stappen te zetten in de optimalisatie van onze dienst- en serviceverlening. ‘Places that Work’ niet alleen voor onze gasten en huurders, maar ook voor onszelf!”