Zakelijk Leeuwarden is een hotspot rijker!

Zakelijk Leeuwarden is een hotspot rijker en wat voor één! Markt058 in volle vaart. Frame Offices maakt het oude Aegon-gebouw, gelegen tegenover het station en aan de poort van het oude centrum, tot het mooiste business center van Friesland.

Frame Offices geeft de business dynamiek rondom het centraal station nieuwe lading. Dat doen we door bedrijven, van elk formaat, uit verschillende marktdisciplines onder één dak te brengen. Frame Offices neemt alle zorgen rondom huur- en werkomgeving uit handen, zodat de ondernemers alle energie ten volle op de groei en ontwikkeling van hun bedrijf kunnen richten. Markt058 wordt een bruisende en creatieve omgeving, welke de onderlinge business relaties activeert en versterkt. De kantoorruimtes, flexwerkplekken, Coworking places en meeting rooms zijn verbonden door fijne hospitality en een energieke sfeer. Je krijgt hier gewoon zin om te werken!

 

En ‘zin om te werken’ moet ook goed gevoed worden, daarom is Frame Offices recent een partnership aangegaan met lokale horeca helden. Het restaurant, welke in het voorjaar de deuren opent, is markant ontworpen. Hier is altijd plek voor zakelijke gasten èn toevallige voorbijgangers. Dit nieuwe horecaconcept is ook ideaal voor meetings, events of congressen.