Menu
OFFICE FEELS
AT HOME

Frame Offices heeft onlangs haar deuren geopend aan de rand van Alphen aan den Rijn direct gelegen aan de N11, in het voormalig kantoor van de Rabobank.

EEN IMPRESSIE…..

Welkom bij Frame Offices. Zodra u bij ons binnenloopt, voelt u wat ons idee is achter ’great place to accelerate your business’. Een sfeer die ruimte en internationale allure uitademt, een geweldige koffiebar, fantastische receptionistes en overal comfortabele werk- en lunchplekken. Dat is de inspirerende kantoorbeleving die Frame Offices u te bieden heeft. U kunt bij ons kantoorruimtes en flexplekken huren vanaf 20 m² met alle faciliteiten om uw talent optimaal te kunnen inzetten en uw onderneming maximaal te ondersteunen.

Het team van Frame Offices staat voor u klaar, wij bieden tal van services en diensten aan. Denkt u aan telefonisteservice, ICT ondersteuning en stomerij- en schoenmakerservice.

 

Alphen aan den Rijn Flemingweg
Flemingweg 8
2408 AV   Alphen aan den Rijn
T: 0172 205025
E: alphenadrijn@frameoffices.com
Bekijk de openingstijden

Openingstijden Frame Offices

Maandag 08.00 – 18.00 uur
Dinsdag 08.00 – 18.00 uur
Woensdag 08.00 – 18.00 uur
Donderdag 08.00 – 18.00 uur
Vrijdag 08.00 – 18.00 uur

Direct Contact

Google Maps
Services
  • Offices ondersteuning
  • Traiteur
  • Post en telefoondienst
  • Stomerij / Schoenmaker
  • ICT
  • Meubelverhuur
Meubelverhuur
U kunt desgewenst uw kantoormeubelen huren. Onze partner Kato Kantoorinrichten & Projecten verhuurt stijlvolle meubels.
Impressie
Waarmee kunnen wij u helpen?

Vragen over de kantoor- of vergadermogelijkheden bij Frame Offices? Bel ons hoofdkantoor of neem direct contact op met de gewenste locatie. We plannen graag een afspraak in voor bezichtiging of uitleg over alle mogelijkheden. Vrijblijvend even binnenlopen voor een goede kop koffie en een eerste indruk kan altijd!

0172 205025
Sluiten