Menu
Pro's
in Business

In het Rotterdamse stadshart ligt Blaak16. Op steenworpafstand vindt u zowel de Markthal als Station Blaak. Een royale ontvangsthal waarin de strakke lijnen van de gevels zijn doorgetrokken, vormt de entree naar de indrukwekkende kantoortoren. Het grote glasoppervlak in de gevels zorgt voor een bijzondere lichtinval die bijdraagt aan de overweldigende beleving van het gebouw.

Na een duurzame renovatie komt u binnen in de lobby en wordt u hartelijk ontvangen door onze receptionistes. Voor een kop koffie neemt u plaats in een van de vele zitjes op of onder het entresol. Voor vergaderingen kunt u terecht op de bovenste verdieping. Op de elfde verdieping vindt u twee zalen met een schitterend uitzicht over Rotterdam. De zalen zijn voorzien van vele faciliteiten. Daarnaast bieden wij de volledige serviceondersteuning aan de huurders in dit gebouw aan.

Rotterdam Blaak 16
Blaak 16
3011 TA   Rotterdam
T: 010 2617110
E: blaak@frameoffices.com
Bekijk de openingstijden

Maandag 08.00 – 18.00 uur
Dinsdag 08.00 – 18.00 uur
Woensdag 08.00 – 18.00 uur
Donderdag 08.00 – 18.00 uur
Vrijdag 08.00 – 18.00 uur

Direct Contact

Google Maps
Services
  • Offices ondersteuning
  • Post en telefoondienst
  • ICT
  • Meubelverhuur
Meubelverhuur
U kunt desgewenst uw kantoormeubelen huren. Onze partner Kato Kantoorinrichten & Projecten verhuurt stijlvolle meubels.
Impressie
Waarmee kunnen wij u helpen?

Vragen over de kantoor- of vergadermogelijkheden bij Frame Offices? Bel ons hoofdkantoor of neem direct contact op met de gewenste locatie. We plannen graag een afspraak in voor bezichtiging of uitleg over alle mogelijkheden. Vrijblijvend even binnenlopen voor een goede kop koffie en een eerste indruk kan altijd!

010 2617110
Sluiten