Hoek 3

Kantoor pal aan het Centraal Station voor optimale bereikbaarheid. Twee atria vormen de verbinding tussen de drie grote kantoortorens met werkplekken die uitzicht bieden op het historische centrum. Work - Meet - Relax is hier het credo.
Book a tour

Turnkey kantoor

Turnkey kantoor oplevering met uitgebreide vergaderfaciliteiten voor brainstorms of teamsessies typeren dit bedrijfsverzamelgebouw Hoek 3. Decentraliseren met werklocaties buiten het hoofdkantoor is samen met het hybride werken de oplossing voor een corona-proof en gezonde werkomgeving. Hier vind je alle nieuwe vormen van werken met een state-of-the-art kantoorinrichting.

Het Hoek 3 gebouw ligt op loopafstand van het centraal station van Amersfoort en het historische centrum van de stad. Een enorme renovatie toverde dit 30.000m ² complex om in een unieke werkplek, waar twee atriums elkaar raken. . De ruime architectuur dient uitnodigende zakelijke dynamiek. Het kantoorpand heeft een ruime lobby, verschillende zitjes en lounge plekken, een koffiebar en een restaurant. Dagelijks maken ruim 3.000 professionals gebruik van deze Frame Offices locatie.


Meeting rooms

Services


Traiteur
Our food gurus will daily cheer you up with the best coffees and healthy refreshments.
Fitness
Time to beast at the gym to smash, squat and shock your sitting time.
Virtual office
On demand office access with postal and phone services.
Time Savers
We work your household chores through the day with laundry, dry cleaning, shoemaking services.
Relax room
Unwind, de-stress, uplift and power your brains with our Relax room facilities.

News Frame

Follow our latest news, location launches, company announcements, activation or investment programs. Frame Inside will update you on all the thoughts and activities of the Frame Offices Communities.

More news
Inside

Hoe kies ik een kantoorruimte?

Bij Frame Offices vind je altijd kantoorruimte die past bij je wensen. Maar hoe kies je nu een geschikt kantoor?
Inside

Reikhalzend weer naar kantoor?

De een wil weer naar kantoor, de ander blijft liever thuiswerken. Wat te doen met de ongebruikte m² kantooroppervlak?